close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

QuaWonen gaat verbouwen

Bezoek kantoor in Bergambacht tijdelijk alleen op afspraak

Het renoveren naar energiezuinige en duurzame woningen staat bij ons hoog op de agenda. Ook aankomende jaren wordt hier veel geld, tijd en energie ingestoken. Ons eigen pand, het kantoor van QuaWonen in Bergambacht aan de Hof ter Bergen 25, kan ook een upgrade gebruiken. Het voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd.  Daarom starten wij vanaf 21 juli met een verbouwing aan ons pand.

 

De verbouwing

Duurzaamheid staat bij QuaWonen hoog op de agenda. Ook in de nieuwe plannen voor aankomende jaren blijft dit een belangrijk onderwerp. Ons eigen kantoor voldoet niet meer aan de eisen van tegenwoordig. Daarom heeft het gebouw aanpassingen nodig, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Met een nieuw klimaatsysteem, meer zonnepanelen, en een warmtepomp maken we ons kantoor energiezuiniger. Ook de inrichting zal worden aangepast, zodat wij onze huurders nog beter van dienst kunnen zijn. Wij willen namelijk flexibeler gaan werken en dat vraagt om een andere indeling van het kantoor. De renovatie wordt zoveel mogelijk door lokale partijen uitgevoerd en zal na verwachting tot eind december/begin januari duren.  

 

Dienstverlening

Omdat we verwachten dat de renovatie veel impact heeft op het gebouw en de omgeving, wordt het pand vanaf 21 juli volledig gesloten. Medewerkers werken op een andere locatie. De aannemer start in die week met verhuizing en sloopwerkzaamheden. We proberen natuurlijk u zo goed mogelijk te helpen. Wel is het mogelijk om op afspraak langs te komen. Op Hof ter Bergen 23 (aan de overkant) is er een bezoekersruimte voor QuaWonen. Wat kunt u dan verwachten?

  • Een aparte bezoekersruimte waar u in rust kunt spreken.
  • Voor ophalen van documenten,sleutels
  • Voor het afgeven van documenten,sleutels
  • Voor betalingen
  • Voor vragen en gesprekken
  • Openbaar toilet
  • Minder parkeergelegenheden ivm bouwwerkzaamheden
  • Eventuele geluidsoverlast in de omgeving door werkzaamheden aannemer
  • Het is ook mogelijk om in overleg op andere locaties af te spreken.

 

Hoe maakt u een afspraak?

Bel voor een afspraak met 088 – 799 66 36 of mail naar info-at-quawonen.com. Een afspraak is mogelijk op alle werkdagen van 8.30 - 16.30u.