close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuw huurdersportaal en website

Vanaf 4 september een nieuwe website voor quawonen.com

Log snel in en regel zelf je huurzaken
Log snel in en regel zelf je huurzaken

Vanaf 4 september krijgt QuaWonen een nieuwe website met een hele nieuwe look. Al maanden is er hard gewerkt, samen met Bright Answers om de website opnieuw op te bouwen en klaar te maken voor deze dag. Ook het huurdersportaal wordt vernieuwd en veel gebruiksvriendelijker. Een flinke klus.

Voorbereidingen

Vorig jaar is QuaWonen gestart met de voorbereidingen voor dit project. Wat zijn de wensen en wat zijn de mogelijkheden? Ook zijn alle teksten zijn nagekeken en/of herschreven en de huisstijl is opgefrist. Samen met collega’s is er goed gekeken of alle informatie die nu op de website te vinden is, correct en volledig is. Een week voor de deadline heeft een huurderspanel de website mogen testen met verschillende testcases en hebben ze gekeken naar het ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

Het doel van een nieuwe website is voor QuaWonen: een gebruiksvriendelijke website waar de juiste informatie snel gevonden kan worden en de bezoeker zijn/haar eigen zaken kan regelen.

4 september

Op 4 september wordt de website omgezet naar de nieuwe versie. Het kan zijn dat de website in de ochtend uit de lucht is. Vanaf 14.00u kunt u een kijkje nemen op onze nieuwe frisse website. Laat gerust een berichtje achter bij de complimenten op MijnQuaWonen. Heeft u vragen over het huurdersportaal of over de website? Neem dan contact op met onze klantenservice via info-at-quawonen.com of bel met 088 799 66 36