close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Energiecontracten VvE Complexen

Vragen over afrekening service kosten 2022.

Woont u in een complex met een VvE, dan heeft u onlangs een afrekening servicekosten voor het jaar 2022 ontvangen. Hierover zijn veel vragen gekomen. Wij informeren u daarom graag over deze afrekening.  

Algemeen stroomverbruik

De Vereniging van Eigenaren in uw complex sluit het energiecontract af. We willen graag uitleggen dat de VvE helaas geen gebruik kan maken van de collectieve inkoopmogelijkheden van QuaWonen. Elke VvE is namelijk verantwoordelijk voor het afsluiten van een eigen energiecontract.

In 2022 waren de contracten van de VvE’s variabel, ook omdat er geen vaste contracten aangeboden werden. Zoals bekend zijn de energieprijzen de afgelopen tijd flink gestegen, wat heeft geleid tot aanzienlijke tariefverhogingen vanuit de energiepartijen. Zowel de VvE als QuaWonen hebben hier geen invloed op en kunnen voor de afrekening van 2022 hier niets aan veranderen. De werkelijke kosten zullen net als voorgaande jaren aan u worden doorberekend.

Het betalen van de afrekening

Wij begrijpen dat dit vervelend is. Het kan zijn dat u ineens geconfronteerd bent met hoge kosten. Kunt u dit niet betalen? Wacht dan niet af, maar neem contact op met onze klantenservice. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Denk aan een betalingsregeling. Of we verwijzen u door naar organisaties die u kunnen ondersteunen en begeleiden. Kijk alvast voor meer informatie op Huurprijs en betalen | QuaWonen

Vragen?

Heeft u nog meer vragen, dan kunt u ons bereiken via onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot en met 16.30 uur op 088 799 66 36 of mailen naar info-at-quawonen.com.